Gyors / sürgős időpont

24-48 órán belülre kaphat időpontot akkor is,

ha a foglalási naptárban hetekre előre van csak hely.

Ha sürgős a problémája vagy csak nem szeretne sokat várni a vizsgálat napjára, ez a lehetőség Önnek szól! Ezt a szolgáltatást csak VIP vagy Törzskártya előfizetéssel veheti igénybe. Törzskártyára most azonnal előfizethet, így akár már mára kaphat időpontot. (Előfizetés nélkül a foglalási naptár oldalon foglalhat online időpontot.)

Ez egy lehetőség azok számára, akik szeretnének napokon belülre időpontot kapni hozzám. A Törzskártya-előfizetők száma limitált, ugyanis külön idősáv van fenntartva számukra.  Jöhetnek hozzám akkor is 24-48 órán belül, ha sürgős a problémájuk (fülfájás, akut panaszok, láz, hányás stb) vagy csak nem szeretnének heteket várni a vizsgálatra, nyilvános foglalási naptáram ugyanis legtöbbször hetekre előre tele van.

Törzskártya-szolgáltatásra előfizethet most azonnal, utána pedig pár percen belül itt a lejjebbi űrlapon igényelhet gyors / sürgős időpontot. Nincs több napos átfutási idő, és nem küldünk fizikai kártyát. Minden azonnal megy! Igénylés után a további információkat az időpontjáról emailben kapja majd meg.

Akár már aznapra is, de 24-48 órán belülre (munkanapokat számolva) tudom garantálni az orvosi vizsgálatot. Ha szerda este igényli az időpontot, akár már csütörtök délelőtt jöhet, legkésőbb pedig péntek estig kell legyen hely Önnek.  Csak hétköznap dolgozom, ezért  viszont ha péntek este igényli a gyors időpontot, akkor legkorábban hétfő délelőttre, legkésőbb kedd estére kaphat időpontot. Ha  esetleg mégsem találunk jó időpontot: fontos pácienseim elégedettsége, ezért a Törzskártya rendszer 100%-os pénzvisszafizetési garanciával működik, nincs semmi kockázat.

Ha lefoglalt és kifizetett már egy vizsgálati időpontot későbbre, akár hetek múlvára,  nem kell lemondania! Ha előfizet Törzskártyára és igényel gyors időpontot, azt  a foglalását mi módosítjuk, 24-48 órán belülre előrrébb hozzuk.

Nem. Ha Törzskártya előfizető, bármilyen problémával kap hamarabb időpontot, jöhet az Önnek fenntartott idősávba. Így nem kell heteket várnia, ha a nyilvános naptárban csak sokára lenne szabad időpont.

Csak saját gyerekének. Pontosabban: egyenesági leszármazottjának, az örökbefogadott, a mostoha- és a nevelt gyermekének vagy a Taggal élettársi vagy bejegyzett élettársi kapcsolatban élő személy gyermekének jogosult időpontot kérni.

IDŐPONT IGÉNYLÉSE

Foglalás előtt nézze meg, mihez értek és mihez nem!