Előfizetői időpontfoglalás vérvételre

Külön idősávba foglalhat.

Itt csak VIP vagy Törzskártya előfizetéssel foglalhat. Törzskártyára  előfizethet itt.

ÁRAK

A foglalás után bankkártyával kell kifizetni előre a vérvétel díját. A kért laborvizsgálatok díja ezen felül, külön fizetendő majd a vérvétel után.

MÓDOSÍTÁS, LEMONDÁS

Az emailben kapott linken lehetséges, legkésőbb a vizsgálat előtt 12 órával. Lemondás esetén az összeg 100%-át visszautalom.

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha elégedetlen volt a vérvétellel, és panaszát 24 órán belül jelzi, a vérvételi díj 100%-át visszafizetem.
Részletek >>

FOGLALÁSI FELÜLET

Foglalni csak 2 hétre előre lehet. Ha minden nap szürke, már nincs szabad időpont. Egészségpénztárak: a foglalás során választhatja ki, mire kéri a számlát – részletek az elszámolásról itt, utólag nem tudok a számlán módosítani!

Vérvételt tapasztalt csecsemő- és gyermekápolóink végzik. Akár szoptathat is közben, mindent megteszünk a jó élményért, 6 hónapos kor felett pedig érzéstelenítő krémet használunk, ilyenkor úgy kell készülni, hogy kb. 30-40 perc várakozás szükséges a játszósarokban. Ha kérdése van a laborvizsgálatokkal kapcsolatban, írjon az asszisztens@novakhunor.hu címre és laboros kolléganőink segítenek Önnek!

Beutaló semelyik vizsgálatunkhoz nem kell. Erősen javasoljuk azonban szakmai szempontok miatt, hogy például vérvétel előtt saját orvosukkal konzultáljanak, és lehetőleg orvosi javaslatra történjen a vérvétel, legyen pontosan meghatározva, milyen paramétereket kérnek, utána az eredményeket pedig orvosa értékelje. Ugyanis a csak szülők által kért vérvételek sokszor értelmetlenek (feleslegesek) vagy hiányosak (több paramétert kellene nézni), ezért ha utána történik csak orvosi vizsgálat, újabb vérvételre lehet szükség a hiányzó értékek pótlásához.

Legtöbbször tévesen mondják a pácienseknek, hogy éhgyomorra kell a vérvétel. A vércukor és inzulinszint mérés kell egyedül éhgyomorra, ezen kívül pedig csak néhány vizsgálat van, amiknél a vérvétel előtti 1 órában javasolt táplálkozási korlátozás – ezeket az árlistában színkódokkal jelöltük az egyes paramétereknél.

IDŐPONT FOGLALÁSA 

Előfizetéssel rendelkezők számára

Csak saját gyerekének, de egy családnak elég egy Törzskártya, bármelyik gyerekének foglalhat így időpontot. Pontosabban: egyenesági leszármazottjának, az örökbefogadott, a mostoha- és a nevelt gyermekének vagy a Taggal élettársi vagy bejegyzett élettársi kapcsolatban élő személy gyermekének jogosult időpontot kérni.