Törzskártya – előfizetés

Gyors / sürgős időpont kéréséhez.

Ez egy lehetőség azok számára, akik szeretnének napokon belülre időpontot kapni hozzám. A Törzskártya-előfizetők száma limitált, ugyanis külön idősáv van fenntartva számukra.  Jöhetnek hozzám akkor is 24-48 órán belül, ha sürgős a problémájuk (fülfájás, akut panaszok, láz, hányás stb) vagy csak nem szeretnének heteket várni a vizsgálatra, nyilvános foglalási naptáram ugyanis legtöbbször hetekre előre tele van.

A Törzskártya szolgáltatás, sürgősségi felár díja bruttó 30.000 forint 6 hónapra (azaz havi 5.000 forint, egészségpénztárra elszámolható). Csak bankkártyával lehet fizetni, az előfizetés 6 havonta automatikusan megújul, de bármikor lemondhatja ezt egy kattintással a fizetést visszaigazoló emailben lévő linken keresztül. Rövidebb-hosszabb időszakra előfizetés nem lehetséges. A 6 hónapos periódus alatt akárhányszor foglalhat gyors, sürgős időpontot.

Törzskártya-szolgáltatásra előfizethet most azonnal a lejjebb lévő űrlapon, utána legkésőbb pár percen belül éles az előfizetése. Nincs több napos átfutási idő, és nem küldünk fizikai kártyát. Minden azonnal megy! Utána ebbe az űrlapba beírja e-mailcímét, előfizetését ellenőrzi a rendszer, és máris foglalhatja az Önnek tetsző időpontot a fenntartott idősávba, akár 24 órán belülre, egy előfizetőknek fenntartott foglalási naptárba.

Akár már aznapra is, de 24-48 órán belülre (munkanapokat számolva) tudom garantálni az orvosi vizsgálatot. Ha szerda este igényli az időpontot, akár már csütörtök délelőtt jöhet, legkésőbb pedig péntek estig kell legyen hely Önnek.  Csak hétköznap dolgozom, ezért  viszont ha péntek este igényli a gyors időpontot, akkor legkorábban hétfő délelőttre, legkésőbb kedd estére kaphat időpontot. A szabad időpontokat látja a rendszerben, és válogathat közülük.

Időnként előfordulhat, hogy valami miatt nem tudok 48 órán belülre időpontot adni (szabadság, betegség stb), ilyenkor választhat egy későbbi, szintén védett idősávban lévő időpontot. Ha Önnek ez nem megfelelő vagy nem tudok időpontot adni: a Törzskártya rendszer 100%-os pénzvisszafizetési garanciával működik, nincs semmi kockázat. A páciensek elégedettsége a legfontosabb! 🙂

Időnként előfordulhat, hogy valami miatt nem tud 48 órán belülre időpontot foglalni (szabadság, betegség stb), ilyenkor a legközelebbi törzskártyás időpontot foglalhatja le. Ha Önnek ez nem megfelelő vagy egyáltalán nem tudok időpontot adni: a Törzskártya rendszer 100%-os pénzvisszafizetési garanciával működik, nincs semmi kockázat. A páciensek elégedettsége a legfontosabb! 🙂 Válasz emailben jelezheti, hogy szeretné visszakérni a pénzét, nincs ebben semmi kellemetlen: az összeg 100%-át visszautalom, mert így korrekt. Kiegészítés: ha már legalább egyszer kapott így időpontot az adott 6 hónapos periódusban, akkor nem jár visszatérítés (tehát ha az elmúlt 3 hónapban járt már rendelőmben gyors időpontkérést követően, és most az ötödik igénylését teszi, viszont én éppen szabadságon vagyok, akkor nem jár visszatérítés, mert legalább egyszer sikeresen használta már a Törzskártya előfizetés előnyeit, ezért a pénz visszakérése nem is volna korrekt) – részletek az ÁSZF-ben.

Ha van 48 órán belülre időpont, de Önnek nem jó, szintén visszakérheti a teljes összeget. Nem szívózunk, korrekten járunk el, az elégedettség a legfontosabb! 🙂

Ha lefoglalt és kifizetett már egy vizsgálati időpontot későbbre, akár hetek múlvára,  nem kell lemondania! Ha előfizet Törzskártyára,  foglalását mi módosíthatjuk, 24-48 órán belülre előrrébb hozzuk, csak jelezze igényét ezen az űrlapon keresztül.

Nem. Ha Törzskártya előfizető, bármilyen problémával kap hamarabb időpontot, jöhet az Önnek fenntartott idősávba. Így nem kell heteket várnia, ha a nyilvános naptárban csak sokára lenne szabad időpont.

Csak saját gyerekének. Pontosabban: egyenesági leszármazottjának, az örökbefogadott, a mostoha- és a nevelt gyermekének vagy a Taggal élettársi vagy bejegyzett élettársi kapcsolatban élő személy gyermekének jogosult időpontot kérni.

A TÖRZSKÁRTYA ÁRA

Hat hónapra bruttó 30.000 forint, csak bankkártyával lehet fizetni. Automatikusan félévente megújuló fizetés, amit bármikor lemondhat.

VIZSGÁLAT IDEJE

Sürgős a probléma? Vagy csak sokára lenne egyébként időpont? Törzskártyával 24-48 órán belül jöhet vizsgálatra hozzám.

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha nem tetszik a szolgáltatás vagy nem tudtam időpontot adni, a pénz 100%-át visszakaphatja minden kellemetlenség nélkül. Részletek >>

TÖRZSKÁRTYA ELŐFIZETÉS

A Törzskártya rendszerre jelenleg előfizethet, és utána perceken belül foglalhat sürgős, gyors időpontot.

Foglalás előtt nézze meg, mihez értek és mihez nem!