Törzskártya – előfizetés

Gyors / sürgős időpont kéréséhez.

Ez egy lehetőség azok számára, akik szeretnének hozzám jönni és garanciát kapni arra, hogy legyen nekik hamar szabad időpont. Ha a nyilvánosan elérhető foglalási naptárban nincs hely, csak hetek múlva van szabad időpont, VIP-tagság vagy Törzskártya előfizetéssel akkor is 24-48 órán belülre kaphat foglalható időpontot. A Törzskártya Önnek való, ha nem szeretne annyit várni vagy úgy érzi sürgős (fülfájás, akut panaszok, láz, hányás stb) a problémája. Az előfizetés után ezen az űrlapon kell igényelnie sürgős időpontot, én pedig SMS-ben és emailben értesítem majd a szabad időpontokról. Ugyanis külön idősáv van fenntartva az előfizetőknek minden nap. A Törzskártya rendszer előfizetőinek száma  limitált: ha úgy érzem, több pácienst nem tudok így ellátni, újabb előfizetésekre nem lesz lehetőség.

Törzskártya-szolgáltatásra előfizethet most azonnal a lejjebb lévő űrlapon, utána pedig pár percen belül itt igényelhet gyors / sürgős időpontot. Nincs több napos átfutási idő, és nem küldünk fizikai kártyát. Minden azonnal megy! Az időponti génylés után a további információkat az időpontjáról emailben kapja majd meg.

Akár már aznapra is, de 24-48 órán belülre (munkanapokat számolva) tudom garantálni az orvosi vizsgálatot. Ha szerda este igényli az időpontot, akár már csütörtök délelőtt jöhet, legkésőbb pedig péntek estig kell legyen hely Önnek.  Csak hétköznap dolgozom, ezért  viszont ha péntek este igényli a gyors időpontot, akkor legkorábban hétfő délelőttre, legkésőbb kedd estére kaphat időpontot. Ha esetleg mégsem tudnék időpontot adni (pl. szabadság, betegség miatt): fontos pácienseim elégedettsége, ezért a Törzskártya rendszer 100%-os pénzvisszafizetési garanciával működik, nincs semmi kockázat.

Ha én nem tudok időpontot adni:

Időnként előfordulhat, hogy valami miatt nem tudok 48 órán belülre időpontot adni (szabadság, betegség stb), ilyenkor a legközelebbi törzskártyás időpontot ajánlom fel. Ha Önnek ez nem megfelelő vagy egyáltalán nem tudok időpontot adni: a Törzskártya rendszer 100%-os pénzvisszafizetési garanciával működik, nincs semmi kockázat. A páciensek elégedettsége a legfontosabb! 🙂 Válasz emailben jelezheti, hogy szeretné visszakérni a pénzét, nincs ebben semmi kellemetlen: az összeg 100%-át visszautalom, mert így korrekt. Kiegészítés: ha már legalább egyszer kapott így időpontot az adott 6 hónapos periódusban, akkor nem jár visszatérítés (tehát ha az elmúlt 3 hónapban járt már rendelőmben gyors időpontkérést követően, és most az ötödik igénylését teszi, viszont én éppen szabadságon vagyok, akkor nem jár visszatérítés, mert legalább egyszer sikeresen használta már a Törzskártya előfizetés előnyeit, ezért a pénz visszakérése nem is volna korrekt) – részletek az ÁSZF-ben.

Ha Önnek nem jó a 48 órán belülre felajánlott időpont:

Nem tudom garantálni a válogatás lehetőségét sok időpont közül: kérem tegyen meg mindent azért, hogy sürgős problémájával a felkínált időpontban el tudjon jönni. Tehát olyan lehetőség nincs, hogy Önnek csak 15:30-kor jó szerdán, én pedig akkor mindenképpen nézzem meg. Ugyanakkor az ésszerűség határáig rugalmasan és korrekten kezeljük a helyzetet, írjon emailt, megnézzük, van-e másik opcionális időpont! 🙂

Ha lefoglalt és kifizetett már egy vizsgálati időpontot későbbre, akár hetek múlvára,  nem kell lemondania! Ha előfizet Törzskártyára és igényel gyors időpontot, azt  a foglalását mi módosítjuk, 24-48 órán belülre előrrébb hozzuk.

A Törzskártya szolgáltatás díja bruttó 30.000 forint 6 hónapra (azaz havi 5.000 forint, egészségpénztárra elszámolható). Csak bankkártyával lehet fizetni, az előfizetés 6 havonta automatikusan megújul, de bármikor lemondhatja ezt egy kattintással a fizetést visszaigazoló emailben lévő linken keresztül. Rövidebb-hosszabb időszakra előfizetés nem lehetséges. A 6 hónapos periódus alatt akárhányszor igényelhet gyors, sürgős időpontot.

Csak saját gyerekének. Pontosabban: egyenesági leszármazottjának, az örökbefogadott, a mostoha- és a nevelt gyermekének vagy a Taggal élettársi vagy bejegyzett élettársi kapcsolatban élő személy gyermekének jogosult időpontot kérni.

A TÖRZSKÁRTYA ÁRA

Hat hónapra bruttó 30.000 forint, csak bankkártyával lehet fizetni. Automatikusan félévente megújuló fizetés, amit bármikor lemondhat.

VIZSGÁLAT IDEJE

Sürgős a probléma? Vagy csak sokára lenne egyébként időpont? Törzskártyával 24-48 órán belül jöhet vizsgálatra hozzám.

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha nem tetszik a szolgáltatás vagy nem tudtam időpontot adni, a pénz 100%-át visszakaphatja minden kellemetlenség nélkül. Részletek >>

TÖRZSKÁRTYA ELŐFIZETÉS

A Törzskártya rendszerre jelenleg előfizethet, és utána perceken belül igényelhet sürgős, gyors időpontot.

Foglalás előtt nézze meg, mihez értek és mihez nem!