Szolgáltatások

Extra szolgáltatások, előfizetések, videók.

Fityma kisokos: ez egy 90 perces videós előadás, amiben mindent megtudhat a letapadásról, szűkületekről, kezelésekről, krémekről. Rengeteg képpel és videóval mutatom be a kóros állapotokat, videón láthatja a helyes fitymatornát is. Részletek itt.

Periorális dermatitis kisokos: száj-szem-orr körüli kiütésekről szóló, hiánypótlós videós anyag. Mindent megtudhat a betegség diagnózisáról, okairól, sikeres kezeléséről, hatóanyagokról konkrétan. Esetbemutatásokkal, képek a kezelés előtt – után! Részletek itt.

Magánrendelés: gyermekgyógyászként 0-18 éves kor közötti gyerekek ellátását vállalom budapesti magánrendelőmben, kizárólag online időpontfoglalást követően. Szakterületeimet, illetve hogy mihez értek, itt megtalálja.

Törzskártya-előfizetés: ez egy lehetőség azok számára, akik szeretnének hozzám jönni és garanciát kapni arra, hogy legyen nekik hamar szabad időpont a rendelésre. Bármikor előfizethet, és 24-48 órán belülre kaphat időpontot hozzám. Részletek itt.

VIP-tagság (prémium-tagság): előfizetéssel extra tartalmakhoz férhet hozzá, e-receptet igényelhet, szakembertől kérdezhet. Ez az előfizetési rendszer betelt, évente csak 1-2 alkalommal lehet előfizetni a megüresedő helyekre, a várólistára itt iratkozhat fel.