100% pénzvisszafizetési garancia

Újhullámos orvos vagyok, és szeretem az újításokat.

Tudomásom szerint Magyarországon a magánegészségügyben én leszek az első, aki ilyet vállal. Azért vállalom, mert nálam nem az üzleti szemlélet uralkodik, nem a minél nagyobb profit a cél, hanem a pácienseim elégedettségét tartom szem előtt.

A vizsgálatért online, előre kell fizetni, de gyakorlatilag bármikor visszakaphatja pénzét (kivéve, ha nem jön el gyermekével, nem mondja le az időpontot, én pedig ott ülök feleslegesen a rendelőben). Így működik:

pénzvisszafizetési garancia infografika

Ha eljött a vizsgálatra és elégedetlen, írja le konkrétan panaszát a vizsgálat időpontjához képest 24 órán belül a rendelo@novakhunor.hu címre. Írja le, mi nem tetszett (ha úgy gondolja, szakmai hibát vétettem, linkeljen valamilyen orvosi irányelvet), én pedig az összeg 100%-át visszautalom. A pénzvisszafizetési garancia egyszer használható fel, de így is logikus: ha nem elégedett velem, miért jönne másodszorra?

Fontos megjegyeznem, hogy nem javasolok feleslegesen antibiotikumot, hatástalan gyógyszereket például vírusfertőzésre. El kell fogadnia azt a tényt, hogy a gyerekbetegségek többsége spontán gyógyul, én pedig számos esetben semmit nem fogok tudni mondani, csak azt, hogy várni kell, még nem indokolt más gyógyszer. Ezt akár értelmezhetné is úgy, hogy “ezért kár volt fizetni, a semmiért fizettem”, de ilyen panasz esetén nem jár pénzvisszafizetés, hiszen ha máshogy cselekedtem volna, épp az lett volna szakmaiatlan. Részletek a visszafizetésről az Általános Szerződési Feltételekben.

Foglaljon időpontot egyszerűen!

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS