Online időpontfoglalás

Csak az online felületen lehet időpontot foglalni és módosítani.

 • Balla Dóra Avatar
  Balla Dóra
  - Google

  Maximálisan elégedett vagyok! A 4 éves kisfiam miután eljöttünk közölte, hogy ez nem is volt olyan félelmetes 😃 és jöhetünk máskor is 😃 Szerintem ez mindent elmond!

  Katalin Nagy Avatar
  Katalin Nagy
  - Google

  A doktor úr pillanatok alatt megbarátkozott a kisfiammal, alaposan megvizsgálta, mindent elmagyarázott és minden kérdést meghallgatott, megválaszolt. A kisfiamnál még azt is elérte, hogy azóta nem hisztizik orrszívás közben, mert a doktor bácsinak megígérte. 🙂

  Zsuzsanna Bokor Avatar
  Zsuzsanna Bokor
  - Google

  Barátságos, maximalisan higienikus környezetben kiemelkedő orvosi ellátás.

 • Tünde Pók Avatar
  Tünde Pók
  - Google

  2 és fél kislányom zéró kooperációja ellenére is végig türelmes volt Doktor Úr és alaposságából nem adott alább. Minden tekintetben bőséges információt és magyarázatot kaptunk. Maximálisan elégedettek vagyunk.

  Czifra Ildikó Avatar
  Czifra Ildikó
  - Google

  Nemcsak gyerekbarát, szülőbarát is. Alapos és segítőkész, őszinte, de mégsem bántó. Nyugodtan lehet hozzá fordulni, kérdezni, mindent elmond, érthetően.

  Biztosan visszatérünk hozzá, jó szívvel ajánlom a doktor urat!

  Kata Janecskó Avatar
  Kata Janecskó
  - Google

  Rugalmas, profi, hatékony volt, elesett, rosszkedvu kisgyerek is jol turte a vizsgalatot, oltast a gyerekbarat korites miatt.

FOGLALÁS UTÁN FIZETNI KELL

A foglalás után kap egy emailt, a benne lévő linken bankkártyával kell kifizetni előre a vizsgálat díját. Ha ezt egy órán belül nem teszi meg, foglalása automatikusan törlődik!

MÓDOSÍTÁS, LEMONDÁS

A visszaigazoló email-ben lesz egy link, amire kattintva ezeket meg tudja tenni, a vizsgálat időpontja előtt legkésőbb 12 órával. Nincs kockázat: ha lemondja, az összeg 100%-át visszautalom.

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha elégedetlen volt az ellátással, és panaszát 24 órán belül jelzi, a díj 100%-át visszafizetem. Ilyet semelyik magánrendelőben nem talál!
Részletek >>

FOGLALÁSI FELÜLET

A szabad helyek két hétre előre láthatók. Egészségpénztárak: a foglalás során majd egy legördülő menüben választhat azok közül, akikkel szerződve vagyok – részletek az elszámolásról itt. Utólag nem tudok a számlán módosítani.