Online időpontfoglalás

Bejelentkezés rendelői vizsgálatra csak online lehetséges.

 • Czifra Ildikó Avatar
  Czifra Ildikó
  - Google

  Nemcsak gyerekbarát, szülőbarát is. Alapos és segítőkész, őszinte, de mégsem bántó. Nyugodtan lehet hozzá fordulni, kérdezni, mindent elmond, érthetően.

  Biztosan visszatérünk hozzá, jó szívvel ajánlom a doktor urat!

  Katalin Nagy Avatar
  Katalin Nagy
  - Google

  A doktor úr pillanatok alatt megbarátkozott a kisfiammal, alaposan megvizsgálta, mindent elmagyarázott és minden kérdést meghallgatott, megválaszolt. A kisfiamnál még azt is elérte, hogy azóta nem hisztizik orrszívás közben, mert a doktor bácsinak megígérte. 🙂

  Kitti Papp-Karakas Avatar
  Kitti Papp-Karakas
  - Google

  Első alkalommal jártunk a doktorúrnál és nagyon elégedetten távoztunk. Korábban több magánklinikán, magánrendelésen is jártunk, de magasan dr. Novák Hunornál kaptuk a legmagasabb szintű orvos szolgáltatást.

 • Laura Anita Kis Avatar
  Laura Anita Kis
  - Google

  A Doktor úr alapos kivizsgálás után a több különböző problémát megfelelően diagnosztizálta. Előtte több különböző szakrendelésen ez nem történt meg. A kezelés és a gyógyszerek hatására elmúlt a problémánk.

  Reka K Avatar
  Reka K
  - Google

  Lelkiismeretes, nagyon alapos, körültekintő orvos. Minket a Heim Pál ügyeletére küldött át, tanácsokkal, kisérő levéllel ellátva. Az ottani eredményeket másnap reggel telefonon átbeszélte velem, majd megbeszéltük a kezelést.

  Kornél Mach Avatar
  Kornél Mach
  - Google

  Teljeskörű, pontos és szakszerű vizsgálatot kaptunk. Maximálisan elégedettek vagyunk a feleségemmel. Ha legközelebb valami problémája lesz a gyereknek, ide jövünk.

Először válassza ki, van-e nálam bármilyen előfizetése. VIP vagy Törzskártya előfizetéssel rendelkezők számára külön idősáv van fenntartva, így sokkal hamarabb, 24-48 órán belülre is kaphat időpontot akkor, ha problémája sürgős vagy csak nem szeretne sokat várni (jövő hétre is foglalhat). Törzskártyára azonnal előfizethet és utána egyből foglalhat  időpontot.