Online időpontfoglalás

Csak az online felületen lehet időpontot foglalni és módosítani.

 • Balla Dóra Avatar
  Balla Dóra
  - Google

  Maximálisan elégedett vagyok! A 4 éves kisfiam miután eljöttünk közölte, hogy ez nem is volt olyan félelmetes 😃 és jöhetünk máskor is 😃 Szerintem ez mindent elmond!

  Katalin Nagy Avatar
  Katalin Nagy
  - Google

  A doktor úr pillanatok alatt megbarátkozott a kisfiammal, alaposan megvizsgálta, mindent elmagyarázott és minden kérdést meghallgatott, megválaszolt. A kisfiamnál még azt is elérte, hogy azóta nem hisztizik orrszívás közben, mert a doktor bácsinak megígérte. 🙂

  Zsuzsanna Bokor Avatar
  Zsuzsanna Bokor
  - Google

  Barátságos, maximalisan higienikus környezetben kiemelkedő orvosi ellátás.

 • Kata Janecskó Avatar
  Kata Janecskó
  - Google

  Rugalmas, profi, hatékony volt, elesett, rosszkedvu kisgyerek is jol turte a vizsgalatot, oltast a gyerekbarat korites miatt.

  Czifra Ildikó Avatar
  Czifra Ildikó
  - Google

  Nemcsak gyerekbarát, szülőbarát is. Alapos és segítőkész, őszinte, de mégsem bántó. Nyugodtan lehet hozzá fordulni, kérdezni, mindent elmond, érthetően.

  Biztosan visszatérünk hozzá, jó szívvel ajánlom a doktor urat!

  Tünde Pók Avatar
  Tünde Pók
  - Google

  2 és fél kislányom zéró kooperációja ellenére is végig türelmes volt Doktor Úr és alaposságából nem adott alább. Minden tekintetben bőséges információt és magyarázatot kaptunk. Maximálisan elégedettek vagyunk.

FOGLALÁS UTÁN FIZETNI KELL

A foglalás után kap egy emailt, a benne lévő linken bankkártyával kell kifizetni előre a vizsgálat díját. Ha ezt egy órán belül nem teszi meg, foglalása automatikusan törlődik!

MÓDOSÍTÁS, LEMONDÁS

A visszaigazoló email-ben lesz egy link, amire kattintva ezeket meg tudja tenni, a vizsgálat időpontja előtt legkésőbb 12 órával. Nincs kockázat: ha lemondja, az összeg 100%-át visszautalom.

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha elégedetlen volt az ellátással, és panaszát 24 órán belül jelzi, a díj 100%-át visszafizetem. Ilyet semelyik magánrendelőben nem talál!
Részletek >>

FOGLALÁSI FELÜLET

A szabad helyek két hétre előre láthatók. Egészségpénztárak: a foglalás során majd egy legördülő menüben választhat azok közül, akikkel szerződve vagyok – részletek az elszámolásról itt. Utólag nem tudok a számlán módosítani.