Online időpontfoglalás

Csak az online felületen lehet időpontot foglalni és módosítani.

 • Kitti Papp-Karakas Avatar
  Kitti Papp-Karakas
  - Google

  Első alkalommal jártunk a doktorúrnál és nagyon elégedetten távoztunk. Korábban több magánklinikán, magánrendelésen is jártunk, de magasan dr. Novák Hunornál kaptuk a legmagasabb szintű orvos szolgáltatást.

  Zsuzsanna Bokor Avatar
  Zsuzsanna Bokor
  - Google

  Barátságos, maximalisan higienikus környezetben kiemelkedő orvosi ellátás.

  Kata Janecskó Avatar
  Kata Janecskó
  - Google

  Rugalmas, profi, hatékony volt, elesett, rosszkedvu kisgyerek is jol turte a vizsgalatot, oltast a gyerekbarat korites miatt.

 • Tünde Pók Avatar
  Tünde Pók
  - Google

  2 és fél kislányom zéró kooperációja ellenére is végig türelmes volt Doktor Úr és alaposságából nem adott alább. Minden tekintetben bőséges információt és magyarázatot kaptunk. Maximálisan elégedettek vagyunk.

  Kornél Mach Avatar
  Kornél Mach
  - Google

  Teljeskörű, pontos és szakszerű vizsgálatot kaptunk. Maximálisan elégedettek vagyunk a feleségemmel. Ha legközelebb valami problémája lesz a gyereknek, ide jövünk.

  Zsolt Gombos Avatar
  Zsolt Gombos
  - Google

  "Apa, doktor bácsihoz szeretnék menni!" Még 1 héttel a találkozás után is. 🙂 Gratulálok a magánrendelés kialakításához, nagyon profi.

 • Czifra Ildikó Avatar
  Czifra Ildikó
  - Google

  Nemcsak gyerekbarát, szülőbarát is. Alapos és segítőkész, őszinte, de mégsem bántó. Nyugodtan lehet hozzá fordulni, kérdezni, mindent elmond, érthetően.

  Biztosan visszatérünk hozzá, jó szívvel ajánlom a doktor urat!

  Balla Dóra Avatar
  Balla Dóra
  - Google

  Maximálisan elégedett vagyok! A 4 éves kisfiam miután eljöttünk közölte, hogy ez nem is volt olyan félelmetes 😃 és jöhetünk máskor is 😃 Szerintem ez mindent elmond!

  Laura Anita Kis Avatar
  Laura Anita Kis
  - Google

  A Doktor úr alapos kivizsgálás után a több különböző problémát megfelelően diagnosztizálta. Előtte több különböző szakrendelésen ez nem történt meg. A kezelés és a gyógyszerek hatására elmúlt a problémánk.

 • Anett Ungvári Avatar
  Anett Ungvári
  - Google

  A doktor úr partnerként kezelte a beteg kisfiúnkat, alaposan megvizsgálta. 2 nap múlva telefonon további tanácsokat kaptam! Kisfiam meggyógyult, és szeretne újra találkozni a doktor bácsival:-)

  Reka K Avatar
  Reka K
  - Google

  Lelkiismeretes, nagyon alapos, körültekintő orvos. Minket a Heim Pál ügyeletére küldött át, tanácsokkal, kisérő levéllel ellátva. Az ottani eredményeket másnap reggel telefonon átbeszélte velem, majd megbeszéltük a kezelést.

  Katalin Nagy Avatar
  Katalin Nagy
  - Google

  A doktor úr pillanatok alatt megbarátkozott a kisfiammal, alaposan megvizsgálta, mindent elmagyarázott és minden kérdést meghallgatott, megválaszolt. A kisfiamnál még azt is elérte, hogy azóta nem hisztizik orrszívás közben, mert a doktor bácsinak megígérte. 🙂

FOGLALÁS UTÁN FIZETNI KELL

A foglalás után kap egy emailt, a benne lévő linken bankkártyával kell kifizetni előre a vizsgálat díját. Ha ezt egy órán belül nem teszi meg, foglalása automatikusan törlődik!

MÓDOSÍTÁS, LEMONDÁS

A visszaigazoló email-ben lesz egy link, amire kattintva ezeket meg tudja tenni, a vizsgálat időpontja előtt legkésőbb 12 órával. Nincs kockázat: ha lemondja, az összeg 100%-át visszautalom.

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha elégedetlen volt az ellátással, és panaszát 24 órán belül jelzi, a díj 100%-át visszafizetem. Ilyet semelyik magánrendelőben nem talál!
Részletek >>

FOGLALÁSI FELÜLET

A szabad helyek két hétre előre láthatók. Egészségpénztárak: a foglalás során majd egy legördülő menüben választhat azok közül, akikkel szerződve vagyok – részletek az elszámolásról itt. Utólag nem tudok a számlán módosítani.

Foglalás előtt nézze meg, mihez értek és mihez nem!