Bejelentkezés – foglalási naptár

Csak online lehet időpontot foglalni és módosítani.

FOGLALÁS UTÁN FIZETNI KELL

A foglalás után bankkártyával kell kifizetni előre a vizsgálat díját. Ha ezt egy órán belül nem teszi meg, foglalása automatikusan törlődik!

MÓDOSÍTÁS, LEMONDÁS

Az emailben kapott linken lehetséges, legkésőbb a vizsgálat előtt 12 órával. Lemondás esetén az összeg 100%-át visszautalom.

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha elégedetlen volt az ellátással, és panaszát 24 órán belül jelzi, a díj 100%-át visszafizetem.
Részletek >>

FOGLALÁSI FELÜLET

Foglalni csak 1-2 hétre előre lehet. Ha minden nap szürke, már nincs szabad időpont (csak előfizetők számára). Ha nem szeretne előfizetni, próbálkozzon másik nap (hátha üresedett hely lemondás miatt). Egészségpénztárak: a foglalás során választhatja ki, mire kéri a számlát – részletek az elszámolásról itt, utólag nem tudok a számlán módosítani!

Foglalás előtt nézze meg, mihez értek és mihez nem! Fitymaprobléma (szűkület, letapadás, berepedés stb.) esetén csak azután fogadok pácienseket, ha ezt a videósorozatot megnézték.

Sürgős a problémája vagy csak nem szeretne sokat várni? Törzskártyával 24-48 órán belülre kaphat időpontot akkor is, ha az alábbi naptárban nincs hely. Törzskártyásoknak ugyanis külön védett idősáv van fenntartva. Részletek itt.