Bejelentkezés – foglalási naptár

Csak az online felületen lehet időpontot foglalni és módosítani.

 • Czifra Ildikó Avatar
  Czifra Ildikó
  - Google

  Nemcsak gyerekbarát, szülőbarát is. Alapos és segítőkész, őszinte, de mégsem bántó. Nyugodtan lehet hozzá fordulni, kérdezni, mindent elmond, érthetően.

  Biztosan visszatérünk hozzá, jó szívvel ajánlom a doktor urat!

  Kitti Papp-Karakas Avatar
  Kitti Papp-Karakas
  - Google

  Első alkalommal jártunk a doktorúrnál és nagyon elégedetten távoztunk. Korábban több magánklinikán, magánrendelésen is jártunk, de magasan dr. Novák Hunornál kaptuk a legmagasabb szintű orvos szolgáltatást.

  Kornél Mach Avatar
  Kornél Mach
  - Google

  Teljeskörű, pontos és szakszerű vizsgálatot kaptunk. Maximálisan elégedettek vagyunk a feleségemmel. Ha legközelebb valami problémája lesz a gyereknek, ide jövünk.

 • Laura Anita Kis Avatar
  Laura Anita Kis
  - Google

  A Doktor úr alapos kivizsgálás után a több különböző problémát megfelelően diagnosztizálta. Előtte több különböző szakrendelésen ez nem történt meg. A kezelés és a gyógyszerek hatására elmúlt a problémánk.

  Reka K Avatar
  Reka K
  - Google

  Lelkiismeretes, nagyon alapos, körültekintő orvos. Minket a Heim Pál ügyeletére küldött át, tanácsokkal, kisérő levéllel ellátva. Az ottani eredményeket másnap reggel telefonon átbeszélte velem, majd megbeszéltük a kezelést.

  Katalin Nagy Avatar
  Katalin Nagy
  - Google

  A doktor úr pillanatok alatt megbarátkozott a kisfiammal, alaposan megvizsgálta, mindent elmagyarázott és minden kérdést meghallgatott, megválaszolt. A kisfiamnál még azt is elérte, hogy azóta nem hisztizik orrszívás közben, mert a doktor bácsinak megígérte. 🙂

FOGLALÁS UTÁN FIZETNI KELL

A foglalás után kap egy emailt, a benne lévő linken bankkártyával kell kifizetni előre a vizsgálat díját. Ha ezt egy órán belül nem teszi meg, foglalása automatikusan törlődik!

MÓDOSÍTÁS, LEMONDÁS

A visszaigazoló email-ben lesz egy link, amire kattintva ezeket meg tudja tenni, a vizsgálat időpontja előtt legkésőbb 12 órával. Nincs kockázat: ha lemondja, az összeg 100%-át visszautalom.

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha elégedetlen volt az ellátással, és panaszát 24 órán belül jelzi, a díj 100%-át visszafizetem. Ilyet semelyik magánrendelőben nem talál!
Részletek >>

FOGLALÁSI FELÜLET

Foglalni csak 2-3 hétre előre lehet, ha minden szürke, már nincs szabad időpont (kivéve előfizetők számára). Ha nem előfizetőm, próbálkozzon másik nap (hátha valaki lemondta és megüresedett hely). Egészségpénztárak: a foglalás során majd egy legördülő menüben választhat azok közül, akikkel szerződve vagyok – részletek az elszámolásról itt. Utólag nem tudok a számlán módosítani.

Foglalás előtt nézze meg, mihez értek és mihez nem! Fitymaprobléma (berepedés, szűkületek, letapadás) esetén ne foglaljon időpontot, mert létrehoztam egy megvásárolható videósorozatot, amiben részletesebb tájékoztatást és több információt kap, mint a rendelőben. Rendelőbe ilyen problémával csak akkor jelentkezhet be, ha a fenti videót megnézte.

Sürgős a problémája vagy csak nem szeretne sokat várni? Törzskártyával 24-48 órán belülre kaphat foglalható időpontot akkor is, ha az alábbi naptárban nincs hely. Törzskártyásoknak ugyanis külön védett idősáv van fenntartva. Részletek itt.