Árak

Rendelőmben nem üzleti szemlélet uralkodik, nincs járulékos költség, nincs lehúzás. Egy időpontban csak egy gyermek vizsgálatát vállalom.

Rendelőm nem átlagos: több millió forintos, csúcstechnológiás műszerezettséggel rendelkezik, sok idő jut egy betegre, magas fokú a higiénia, és a modern nemzetközi irányelvek alapján gyógyítok. Nálam nincs rejtett költség, minden egyenes és átlátható: ha valamilyen extra vizsgálat (CRP gyorsteszt, torokváladék teszt, fülnyomásmérés stb.) vagy kezelés (pl.: fülzsír eltávolítása, szemölcsök fagyasztása, ecsetelése) kell, az mind ingyenes! Így nem éri meglepetés utólag, nem kell többet fizetnie. Ha nálam jár, ráadásul a kontrollvizsgálatok 30 napon belül teljesen ingyenesek, és az emailes kapcsolattartás is ingyenes 30 napon belül.

Makacs szemölcsök kezelése több alkalommal történik, ebben az esetben a 30 napon túli kezelések is ingyenesek.

Hosszú, részletes vizsgálat

32 500 Ft

Komplex vagy több probléma átbeszélése (kb. 45 perc).

Rövid, célzott vizsgálat

25 500 Ft

Csak egy probléma átbeszélése (kb. 25 perc).

Védőoltás beadása

19 500 Ft

Oltás orvosi vizsgálat után, fájdalomcsillapítással.

Kontrollvizsgálat

30 napon belül ingyenes

(kb. 10 perc, az időpontot én adom a rendelőben vagy emailben)

Fityma kisokos

13.500 Ft

Több mint 90 perces, hiánypótló videó. Vásárlás itt.

Törzskártya

29.400  Ft

6 hónapra (azaz havi 4.900 forint) + éves inflációkövetés. Részletek itt.

VIP-tagság előfizetés

Taglétszám betelt.

Csak előjelentkezés lehetséges, az esetleg megüresedő helyekre.

Vérvétel díja

2890 Ft, Törzskártya vagy VIP előfizetéssel 590 Ft

(helyi érzéstelenítés esetén felár nincs)

Laborvizsgálatok díja

részletes árlistát itt találja

Vérvételi díjon felül fizetendő.

EgészségpénztárakEgészségpénztár logók

Az alábbi egészségpénztárakkal van szerződésem, rákattintva megtudja, hogyan tudja elszámoltatni velük a vizsgálat díját – az elektronikus számlámat (PDF e-számla):

A fizetési rendszerem által kiállított online számlát kinyomtatva és postán lehet beküldeni nekik, illetve lehet online is, de az elég bonyolult. Az Egészségpénztárnál a vizsgált gyermek kedvezményezett kell legyen.

A számlán az alábbi adatok szerepeljenek:
Allianz Hungária Egészség- és Önsegélyező Pénztár
1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.
Adószám: 18116870-1-42

Pénztártag neve, azonosítója
Az ellátásban részesülő gyermek neve

A PDF-es számlát ki kell nyomtassa, és ezzel az igénybejelentő nyomtatvánnyal le kell adnia bármelyik bármelyik Allianz ügyfélkapcsolati ponton, vagy postáznia kell erre a címre: Allianz Egészségpénztár, 1242 Budapest Pf 462. Online beküldés esetén az igénybejelentő nyomtatványt Ügyfélkapun keresztül az „Azonosításra visszavezetett dokumentum-hitelesítés”-sel kell hitelesíteni, és így emailben kell elküldeni a számlával együtt az epenztar@allianz.hu címre. De a technikai részletek miatt jobb, ha felhívja az ügyfélszolgálatukat: +36-1-429-1429

A fizetési rendszerem által kiállított online számlát elfogadják, minden online beküldhető feléjük.

A számlán az alábbi adatok szerepeljenek:
Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár
1066 Budapest, Teréz körút 42-44
Adószám: 18177796-2-42

Pénztártag neve és tagi azonosítója

A számlát PDF-ként csatolva kell elküldeni az egeszsegpenztar.hu@generali.com emailcímre, így el tudják azt számolni. Semmilyen más dokumentumot nem kell beküldeni.

A fizetési rendszerem által kiállított online számlát csak kinyomtatva, postai úton lehet beküldeni vagy személyesen bevinni. Az Egészségpénztárnál a vizsgált gyermek kedvezményezett kell legyen.

A számlán az alábbi adatok szerepeljenek:
A Pénztár neve: IZYS Egészség- és Önsegélyező Pénztár
A Pénztár címe: 1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 20.
A Pénztár adószáma: 18254596-1-41
Pénztártag neve
Pénztártag azonosítója
Az ellátásban részesülő gyermek neve

A PDF-es számlát ki kell nyomtassa és postáznia kell erre a címre: IZYS Egészség- és Önsegélyező Pénztár, 1583 Budapest, Pf.: 49. Ha személyesen szeretné a számlát benyújtani, arra csak a csak a központi ügyfélszolgálaton van lehetőség: 1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 20.

A fizetési rendszerem által kiállított online számlát csak kinyomtatva és postán beküldve fogadják el sajnos. Az Egészségpénztárnál a vizsgált gyermek kedvezményezett kell legyen.

A számlán az alábbi adatok szerepeljenek:

MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár
1056 Budapest, Váci u. 38.
Adószám: 18232761-1-41

Pénztártag neve, azonosítója
Az ellátásban részesülő gyermek neve

A PDF-es számlát ki kell nyomtassa, és ehhez az igénybejelentő nyomtatványhoz csatolva beküldhető postán (MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár, 1821 Budapest postacímre), leadható bármely MKB Bankfiókban (zárt borítékban), illetve személyesen leadható az Egészségpénztár ügyfélszolgálatán (1134 Budapest Dévai u. 23).

A fizetési rendszerem által kiállított online számlát elfogadják, minden online beküldhető feléjük. Az Egészségpénztárnál a vizsgált gyermek kedvezményezett kell legyen.

A számlán az alábbi adatok szerepeljenek:
OTP Egészségpénztár
1133 Budapest, Váci út 135-139.
Adószám: 18105564-2-41

Pénztártag neve és azonosítója
Az ellátásban részesülő gyermek neve és TAJ-száma (!!!)

A számlát PDF-ként csatolva kell elküldeni az info@otpep.hu emailcímre, így el tudják azt számolni. Semmilyen más dokumentumot nem kell beküldeni.

A fizetési rendszerem által kiállított online számlát elfogadják, de egy plusz nyilatkozatot is küldeni kell online hitelesítve vagy simán postán.

A számlán az alábbi adatok szerepeljenek:
Patika Egészségpénztár, 1022 Budapest, Bimbó út 18.,
Adószám: 18238949-1-41

Pénztártag neve, kártyaszáma

vagy

Új Pillér Egészségpénztár, 1022 Budapest, Bimbó út 18.,
Adószám: 18189072-1-41

Pénztártag neve, kártyaszáma

A számlát PDF-ként csatolva kell elküldeni az  egyeniszamla@patikapenztar.hu  vagy ugyfelszolgalat@ujpiller.hu emailcímre, illetve kell még küldeni egy rendelkező nyilatkozatot, amiket itt talál: Patika EP vagy Új Pillér EP nyilatkozat.

A fenti nyilatkozat nem elektronikusan kiállított dokumentum, így a kitöltött nyomtatvány beküldésére az alábbi lehetőségek vannak:

  • aláírást követően postai úton illetve személyesen eljuttatja a Pénztár címére (1022 Budapest, Bimbó út 18.),
  • hitelesített aláírással és időbélyeggel látja el, és e-mailen küldi meg az egyeniszamla@patikapenztar.hu vagy ugyfelszolgalat@ujpiller.hu címre. Az AVDH-s hitelesítést elvégezheti a legegyszerűbben az alábbi linkre kattintva: https://niszavdh.gov.hu/index. A hitelesítés használatához szükséges, hogy ügyfélkapuval rendelkezzen.

A fizetési rendszerem által kiállított számlát online elfogadják (korábban átmenetileg postázni kellett).

A számlán az alábbi adatok szerepeljenek:
PRÉMIUM Egészségpénztár
1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.
Adószám: 18177734-2-41

Pénztártag neve, azonosítója

A számlát emailben kell elküldeni  a  kapcsolat@premiumpenztarak.hu címre.

A fizetési rendszerem által kiállított online számlát elfogadják, minden online beküldhető feléjük. Az Egészségpénztárnál a vizsgált gyermek kedvezményezett kell legyen.

A számlán az alábbi adatok szerepeljenek:
Vitamin Egészségpénztár
1023 Budapest, Bécsi út 4.
Adószám: 18085246-1-41

Pénztártag neve, kártyaszáma
Az ellátásban részesülő gyermek neve

A számlát PDF-ként csatolva kell elküldeni a szamlakuldes@vitaminep.hu emailcímre, illetve aláírva és lefotózva/szkennelve be kell még küldeni ezt a számlakísérő igénylőlapot.

A fizetési rendszerem által kiállított online számlát elfogadják, de egy plusz nyilatkozatot is küldeni kell mellé postai úton sajnos.

A számlán az alábbi adatok szerepeljenek:
Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár
1144 Budapest, Kőszeg u. 26.
Adószám: 18157169-1-42

Pénztártag neve
Gyermek neve
Tagi azonosító szám
8622 ’08 Szakorvosi járóbeteg-ellátás

A PDF-es számlát ki kell nyomtassa, és ezzel az igénybejelentő nyomtatvánnyal postáznia kell erre a címre: Levélcím: 1583 Budapest, Pf. 36.

  • A fizetés előre történik az online időpontfoglalást követően. Csak bankkártya használható, a számla emailben megy, utólag a számlán módosítani nem tudok.

  • A helyszínen semmilyen fizetésre nincs lehetőség, így nincs hálapénz, nincs feketézés, nincs “és mennyivel tartozom”, nincs kellemetlenkedés. A rendelőben csak gyógyítással foglalkozom, így mindenkinek jobb.

  • Nincs kockázat: az időpontot lemondhatja a vizsgálat időpontja előtt legkésőbb 12 órával, ilyenkor az összeg 100%-át visszautalom.

  • Nem értek mindenhez gyerekek esetén sem, ezért ha úgy érzem, olyan problémával keresett meg, amihez nem értek kellően, a vizsgálat árát visszafizetem és az aktuális kórképben nálam jobb szakemberhez fogom irányítani, mert ez így korrekt.

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA A VIZSGÁLAT UTÁN!

Ha elégedetlen volt az ellátással, csak egy emailben kell jeleznie konkrét panaszát 24 órán belül, és a díj 100%-át visszafizetem.
Ilyet semelyik magánrendelőben nem talál.

RÉSZLETES SZABÁLYZAT

Foglaljon időpontot egyszerűen!

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS