Árak

Rendelőmben nem üzleti szemlélet uralkodik, nincs járulékos költség, nincs lehúzás. Egy időpontban csak egy gyermek vizsgálatát vállalom.

 • Laura Anita Kis Avatar
  Laura Anita Kis
  - Google

  A Doktor úr alapos kivizsgálás után a több különböző problémát megfelelően diagnosztizálta. Előtte több különböző szakrendelésen ez nem történt meg. A kezelés és a gyógyszerek hatására elmúlt a problémánk.

  Reka K Avatar
  Reka K
  - Google

  Lelkiismeretes, nagyon alapos, körültekintő orvos. Minket a Heim Pál ügyeletére küldött át, tanácsokkal, kisérő levéllel ellátva. Az ottani eredményeket másnap reggel telefonon átbeszélte velem, majd megbeszéltük a kezelést.

  Tünde Pók Avatar
  Tünde Pók
  - Google

  2 és fél kislányom zéró kooperációja ellenére is végig türelmes volt Doktor Úr és alaposságából nem adott alább. Minden tekintetben bőséges információt és magyarázatot kaptunk. Maximálisan elégedettek vagyunk.

 • Kata Janecskó Avatar
  Kata Janecskó
  - Google

  Rugalmas, profi, hatékony volt, elesett, rosszkedvu kisgyerek is jol turte a vizsgalatot, oltast a gyerekbarat korites miatt.

  Czifra Ildikó Avatar
  Czifra Ildikó
  - Google

  Nemcsak gyerekbarát, szülőbarát is. Alapos és segítőkész, őszinte, de mégsem bántó. Nyugodtan lehet hozzá fordulni, kérdezni, mindent elmond, érthetően.

  Biztosan visszatérünk hozzá, jó szívvel ajánlom a doktor urat!

  Katalin Nagy Avatar
  Katalin Nagy
  - Google

  A doktor úr pillanatok alatt megbarátkozott a kisfiammal, alaposan megvizsgálta, mindent elmagyarázott és minden kérdést meghallgatott, megválaszolt. A kisfiamnál még azt is elérte, hogy azóta nem hisztizik orrszívás közben, mert a doktor bácsinak megígérte. 🙂

 • Balla Dóra Avatar
  Balla Dóra
  - Google

  Maximálisan elégedett vagyok! A 4 éves kisfiam miután eljöttünk közölte, hogy ez nem is volt olyan félelmetes 😃 és jöhetünk máskor is 😃 Szerintem ez mindent elmond!

  Zsuzsanna Bokor Avatar
  Zsuzsanna Bokor
  - Google

  Barátságos, maximalisan higienikus környezetben kiemelkedő orvosi ellátás.

  Kornél Mach Avatar
  Kornél Mach
  - Google

  Teljeskörű, pontos és szakszerű vizsgálatot kaptunk. Maximálisan elégedettek vagyunk a feleségemmel. Ha legközelebb valami problémája lesz a gyereknek, ide jövünk.

 • Kitti Papp-Karakas Avatar
  Kitti Papp-Karakas
  - Google

  Első alkalommal jártunk a doktorúrnál és nagyon elégedetten távoztunk. Korábban több magánklinikán, magánrendelésen is jártunk, de magasan dr. Novák Hunornál kaptuk a legmagasabb szintű orvos szolgáltatást.

  Zsolt Gombos Avatar
  Zsolt Gombos
  - Google

  "Apa, doktor bácsihoz szeretnék menni!" Még 1 héttel a találkozás után is. 🙂 Gratulálok a magánrendelés kialakításához, nagyon profi.

  Anett Ungvári Avatar
  Anett Ungvári
  - Google

  A doktor úr partnerként kezelte a beteg kisfiúnkat, alaposan megvizsgálta. 2 nap múlva telefonon további tanácsokat kaptam! Kisfiam meggyógyult, és szeretne újra találkozni a doktor bácsival:-)

Rendelőm nem átlagos: több millió forintos, csúcstechnológiás műszerezettséggel rendelkezik, sok idő jut egy betegre, magas fokú a higiénia, és a modern nemzetközi irányelvek alapján dolgozom. Nálam nincs rejtett költség, minden egyenes és átlátható: ha valamilyen extra vizsgálat kell (EKG, CRP gyorsteszt, torokváladék teszt, érzéstelenítő krém, fül műszeres nyomásvizsgálata stb.), az minden esetben ingyenes. Így nem éri meglepetés utólag, nem kell többet fizetnie. Ha nálam jár, ráadásul a kontrollvizsgálatok 30 napon belül teljesen ingyenesek, és az emailes kapcsolattartás is ingyenes.

Hosszú, részletes vizsgálat

29 500 Ft

Komplex vagy több probléma átbeszélése (kb. 45 perc).

Rövid, célzott vizsgálat

22 500 Ft

Csak egy probléma átbeszélése (kb. 25 perc).

Védőoltás beadása

19 500 Ft

Orvosi vizsgálat és oltás fájdalomcsillapítással.

Kontrollvizsgálat

30 napon belül ingyenes

(kb. 20 perc, az időpontot én adom a rendelőben vagy emailben)

EgészségpénztárakEgészségpénztár logók

Az alábbi egészségpénztárakkal van szerződésem, rákattintva megtudja, hogyan tudja elszámoltatni velük a vizsgálat díját – az online számlát:

A fizetési rendszerem által kiállított online számlát kinyomtatva és postán lehet beküldeni nekik, illetve lehet online is, de az elég bonyolult. Az Egészségpénztárnál a vizsgált gyermek kedvezményezett kell legyen.

A számlán az alábbi adatok szerepeljenek:
Allianz Hungária Egészség- és Önsegélyező Pénztár
1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.
Adószám: 18116870-1-42

Pénztártag neve, azonosítója
Az ellátásban részesülő gyermek neve

A PDF-es számlát ki kell nyomtassa, és ezzel az igénybejelentő nyomtatvánnyal le kell adnia bármelyik bármelyik Allianz ügyfélkapcsolati ponton, vagy postáznia kell erre a címre: Allianz Egészségpénztár, 1242 Budapest Pf 462. Online beküldés esetén az igénybejelentő nyomtatványt Ügyfélkapun keresztül az „Azonosításra visszavezetett dokumentum-hitelesítés”-sel kell hitelesíteni, és így emailben kell elküldeni a számlával együtt az epenztar@allianz.hu címre. De a technikai részletek miatt jobb, ha felhívja az ügyfélszolgálatukat: +36-1-429-1429

A fizetési rendszerem által kiállított online számlát elfogadják, minden online beküldhető feléjük.

A számlán az alábbi adatok szerepeljenek:
Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár
1066 Budapest, Teréz körút 42-44
Adószám: 18177796-2-42

Pénztártag neve és tagi azonosítója

A számlát PDF-ként csatolva kell elküldeni az egeszsegpenztar.hu@generali.com emailcímre, így el tudják azt számolni. Semmilyen más dokumentumot nem kell beküldeni.

A fizetési rendszerem által kiállított online számlát csak kinyomtatva és postán beküldve fogadják el sajnos. Az Egészségpénztárnál a vizsgált gyermek kedvezményezett kell legyen.

A számlán az alábbi adatok szerepeljenek:

MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár
1056 Budapest, Váci u. 38.
Adószám: 18232761-1-41

Pénztártag neve, azonosítója
Az ellátásban részesülő gyermek neve

A PDF-es számlát ki kell nyomtassa, és ehhez az igénybejelentő nyomtatványhoz csatolva beküldhető postán (MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár, 1821 Budapest postacímre), leadható bármely MKB Bankfiókban (zárt borítékban), illetve személyesen leadható az Egészségpénztár ügyfélszolgálatán (1134 Budapest Dévai u. 23).

A fizetési rendszerem által kiállított online számlát elfogadják, minden online beküldhető feléjük. Az Egészségpénztárnál a vizsgált gyermek kedvezményezett kell legyen.

A számlán az alábbi adatok szerepeljenek:
OTP Egészségpénztár
1133 Budapest, Váci út 76.
Adószám: 18105564-1-41

Pénztártag neve és azonosítója
Az ellátásban részesülő gyermek neve és TAJ-száma (!!!)

A számlát PDF-ként csatolva kell elküldeni az info@otpep.hu emailcímre, így el tudják azt számolni. Semmilyen más dokumentumot nem kell beküldeni.

A fizetési rendszerem által kiállított online számlát elfogadják, minden online beküldhető feléjük.

A számlán az alábbi adatok szerepeljenek:
Patika Egészségpénztár, 1022 Budapest, Bimbó út 18.,
Adószám: 18238949-1-41

Pénztártag neve, kártyaszáma

vagy

Új Pillér Egészségpénztár, 1022 Budapest, Bimbó út 18.,
Adószám: 18189072-1-41

Pénztártag neve, kártyaszáma

A számlát PDF-ként csatolva kell elküldeni az iroda@patikapenztar.hu emailcímre, illetve aláírva és lefotózva/szkennelve be kell még küldeni egy rendelkező nyilatkozatot, amiket itt talál: Patika EP vagy Új Pillér EP nyilatkozat.

A fizetési rendszerem által kiállított számlát kinyomtatva fogadják csak el (bár korábban lehetett online beküldeni).

A számlán az alábbi adatok szerepeljenek:
PRÉMIUM Egészségpénztár
1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.
Adószám: 18177734-2-41

Pénztártag neve, azonosítója

A számlát kinyomtatva személyesen vagy postán kell eljuttatni.  Be lehet dobni nyitvatartási időben az egészségpénztár urnájába (1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6), vagy postán el lehet küldeni az alábbi címre: Prémium Egészségpénztár 1426 Budapest, Pf.: 512.)

A fizetési rendszerem által kiállított online számlát elfogadják, minden online beküldhető feléjük. Az Egészségpénztárnál a vizsgált gyermek kedvezményezett kell legyen.

A számlán az alábbi adatok szerepeljenek:
Vitamin Egészségpénztár
1023 Budapest, Bécsi út 4.
Adószám: 18085246-1-41

Pénztártag neve, kártyaszáma
Az ellátásban részesülő gyermek neve

A számlát PDF-ként csatolva kell elküldeni az vitaminep@vitaminep.hu emailcímre, illetve aláírva és lefotózva/szkennelve be kell még küldeni ezt a számlakísérő igénylőlapot.

 • A fizetés előre történik az online időpontfoglalást követően. Csak bankkártya használható, a számla emailben megy, utólag a számlán módosítani nem tudok.

 • A helyszínen semmilyen fizetésre nincs lehetőség, így nincs hálapénz, nincs feketézés, nincs “és mennyivel tartozom”, nincs kellemetlenkedés. A rendelőben csak gyógyítással foglalkozom, így mindenkinek jobb.

 • Nincs kockázat: az időpontot lemondhatja a vizsgálat időpontja előtt legkésőbb 12 órával, ilyenkor az összeg 100%-át visszautalom.

 • Nem értek mindenhez gyerekek esetén sem, ezért ha úgy érzem, olyan problémával keresett meg, amihez nem értek kellően, a vizsgálat árát visszafizetem és az aktuális kórképben nálam jobb szakemberhez fogom irányítani, mert ez így korrekt.

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA A VIZSGÁLAT UTÁN!

Ha elégedetlen volt az ellátással, csak egy emailben kell jeleznie konkrét panaszát 24 órán belül, és a díj 100%-át visszafizetem.
Ilyet semelyik magánrendelőben nem talál.

Foglaljon időpontot egyszerűen!