Mihez értek?  Mivel jöhet hozzám?

0-18 éves gyermekeket várok: de felsoroltam néhány dolgot, amihez nem értek eléggé.

EZEKHEZ ÉRTEK

 • akut / fertőző / lázas betegségek
 • gégészeti problémák: hallójárat-, középfülgyulladás, orrmandula, garatmandula gyulladások / megnagyobbodás, műtéti indikációk átbeszélése, allergiás panaszok, fülzsírosodás, fülzsír eltávolítása (fülmosás, szívás stb.)
 • bőrgyógyászati problémák: uszodaszemölcs és egyéb szemölcsök-“tyúkszemek” kezelése, atópiás dermatitis (ekzema), seborrheás dermatitis, pelenkakiütések, csalánkiütés, benőtt lábujjköröm, rüh
 • szemészeti problémák: könnycsatorna szűkület, kötőhártya gyulladások (conjunctivitis)
 • hüvelyösszenövés
 • krupp, obstruktív bronchitis
 • hasfájás, súlygyarapodási problémák, véres széklet, tejallergia, laktóz intolerancia, székrekedés stb
 • választható védőoltások beadása
 • here és fitymaproblémák (de utóbbi miatt azt javaslom, inkább ne foglaljon, hanem nézze meg ezt a videósorozatot, mert mindent elmondok, megmutatok benne. Részletesebb információkat kap, mint a rendelőben!)(a lista nem teljes)

EZEKHEZ NEM:

 • ortopédiai problémák (lúdtalp, befelé dőlő boka  stb.)
 • kötelező védőoltások beadását nem vállalom
 • fejlődésneurológia, mozgásfejlődés
 • alvásproblémák
 • endokrinológia, hormonproblémák
 • koraszülöttek gondozása
 • autoimmun betegségek
 • anyajegyszűrés
 • gyermekpszichiátriai problémák
 • elhízás kivizsgálása
 • neurológiai problémák (pl.: fejfájás, szédülés stb).
 • kardiológiai problémák
 • nagyon speciális problémákhoz, ritka betegségekhez
  (a lista nem teljes)

A RENDELÉSRŐL

A rendelésemen csak magán gyermekgyógyászati ellátást végzek 0-18 éves kor között.  A választható védőoltások gyerekbarát beadásában tudok segíteni (pl.: influenza, agyhártyagyulladás elleni vakcinák, hepatitis, kullancs elleni, HPV, rota, 2018 augusztusa előtt születetteknek bárányhimlő elleni vakcina). Életkorhoz kötött kötelező védőoltások beadását nem vállalom, számos ok miatt úgy gondolom, azt legjobb, ha háziorvosánál intézi.  A kártyát nálam leadni nem lehet, azt csak OEP-finanszírozott házi gyermekorvosnál teheti meg. Nem értek mindenhez, így ha az adott, speciális problémához kevésnek érzem magam, más kollégához fogom irányítani és a pénzt visszafizetem Önnek, mert így korrekt.

A helyiséget Újbudán, a Szent Teréz rendelőintézetben bérlem (ahol több más szakterület is rendel, pl. felnőtt háziorvos, szemész stb.). A hely kiválasztásakor fontos volt, hogy ingyenes és nagyon könnyű a parkolás, szemben van egy gyógyszertár, a rendelő mellett pedig egy kedves kávézó-fagyizó található. Ez nem luxusrendelő, nincs komolyzene és aranyozott tapéta, hanem a hely inkább családias, emberléptékű. Nálam nem az üzleti szemlélet uralkodik, nincs futószalag, nem zsúfolok be sok beteget a profit érdekében.

A folyosón tisztán tartott játszósarok, pelenkázó, mellette automata alkoholos kézfertőtlenítő, vízautomata is található. Szoptatóhelyiség és mikró (ételmelegítés) is rendelkezésre áll, ezügyben kérdezze a recepcióst! A rendelőhelyiségem gyerekbarát: nem használok fehér köpenyt, nincs fehér falfelület,  gyerektapéta és a kedvenc játékok teszik barátságossá a helyet (Bogyó és Babóca, Mancsőrjárat, Jégvarázs, Verdák stb.). Hagyok időt arra, hogy gyermeke feloldódjon, és hobbimat, a bűvészetet is felélesztettem, hogy egy csodás élménnyel távozhasson gyermeke. Ezért az a rendelés szlogene: Varázslatos gyógyulás Újbudán!

A rendelésen a nyugat-európai irányelvek alapján gyógyítom, kezelem a gyerekeket. Nincs homeopátia, nincs áltudományos maszlag, nincs felesleges antibiotikum. Ha ún. “alternatív gyógyászat” híve, jobb, ha nem hozzám jön, mert én a tudományban hiszek.

CSÚCSTECHNOLÓGIÁS FELSZERELTSÉG

A rendelő orvosi felszereltsége nyugat-európai szintű, sok millió forintra rúg.

ÚJÍTÁSOK

Védőoltás fájdalomcsillapítással: szintén az USA-ból érkezett hozzám a rendelőbe a legmodernebb, leggyorsabb érzéstelenítő készítmény, ennek használatát ingyen biztosítom beavatkozások előtt, amennyiben a gyermek életkorában ez használható. Szúrás közben szoptathat is, mindent megteszek a rossz élmények elkerüléséért. Egyénre szabottan kombináljuk a fájdalmat enyhítő módszereket, készítményeket.

Modern informatikai rendszer: online időpontfoglalási rendszer SMS értesítéssel és automatizált számlázással. Vizsgálat előtt online kérdőív. A környezetvédelemre is figyeltem, feleslegesen nem nyomtatok, mindent tudok emailben küldeni. EESZT-hez is csatlakoztam, így az adatok felkerülnek az ügyfélkapus felhőbe is.

Bűvésztudásommal is igyekszem elvarázsolni a gyerekeket, hogy pozitív élménnyel távozhassanak. A rendelőben héliumos lufit tudok adni, bára lufim biológiailag lebomló, környezetbarát, kérem semmiképpen se engedjék el. A vizsgálat végén a szülők is kapnak meglepetést.

Alulról építkezve hoztam létre a rendelőt, ahol számít az Önök véleménye: anonim kérdőíveken mérem a betegelégedettséget, gyűjtöm a javaslatokat és meg is valósítom azokat. Magas színvonalú szolgáltatást szeretnék nyújtani úgy, hogy közben nem leszek gazdag szülők kiszolgálója: hiába fizetnek, feleslegesen nem fogok például vérvételt csinálni.

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok, ha elégedetlen a vizsgálat után, 24 órán belül írjon egy emailt, visszafizetem a vizsgálat árát. Ilyet tudtommal hazánkban senki nem csinál a magán egészségügyben. Bízom benne, hogy ha eljönnek rendelőmbe és találkozunk, elégedetten fognak távozni. Ha pedig nem, nekem megér ennyit, hogy tanulhassak belőle és fejlődhessek.

pénzvisszafizetési garancia infografika

Foglaljon időpontot egyszerűen!